Duguláselhárító árak Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Ha lefolyó duguláselhárításra van szüksége, akkor a mi szakembereinkre bátran számíthat. Megbízható és profi duguláselhárító csapatunk pontosan és hatékonyan dolgozik azért, hogy minél hamarabb megoldást találjon a problémájára. Vállaljuk a mosogató, WC, padló összefolyó, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, piszoár, bidé, valamint az alap és strang vezetékek duguláselhárítását, mindig a lehető legtisztább és leghigiénikusabb munkavégzéssel.

Szolgáltatásaink magukban foglalják a bontás nélküli duguláselhárítást, és minden egyes munkánkra 30 napos garanciát vállalunk. Ha megbíz minket, akkor biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb szolgáltatást kapja. Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a duguláselhárítás érdekében!

Duguláselhárítás profi gépekkel.


Ha lefolyó duguláselhárításra van szüksége, akkor a mi szakembereinkre bátran számíthat. Megbízható és profi duguláselhárító csapatunk pontosan és hatékonyan dolgozik azért, hogy minél hamarabb megoldást találjon a problémájára. Vállaljuk a mosogató, WC, padló összefolyó, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, piszoár, bidé, valamint az alap és strang vezetékek duguláselhárítását, mindig a lehető legtisztább és leghigiénikusabb munkavégzéssel.

Szolgáltatásaink magukban foglalják a bontás nélküli duguláselhárítást, és minden egyes munkánkra 7 napos garanciát vállalunk. Ha megbíz minket, akkor biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb szolgáltatást kapja. Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a duguláselhárítás érdekében!

Duguláselhárító gépeink.


A duguláselhárító szakembereink rendelkeznek olyan speciális gépekkel és eszközökkel, mint például csőspirál, magasnyomású víznyomás, szivattyúk, szivacsok és kamerák. Ezek az eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy megbirkózzunk a legmakacsabb dugulásokkal is, és pontosan feltárjuk a probléma okát.

A csőspirál például egy rugalmas acélspiral, amely képes eltávolítani a dugulást a csatorna belsejéből. A magasnyomású víznyomás pedig hatékonyan eltávolítja az eldugult szennyeződéseket a csatornából.

A szivattyúk segítségével eltávolíthatjuk a folyadékot és a szennyeződéseket, így megkönnyítve a duguláselhárítást. A szivacsok és kamerák lehetővé teszik számunkra, hogy pontosan lássuk a problémát, és hatékonyan elvégezzük a duguláselhárítást anélkül, hogy kárt okoznánk a csatornarendszerben.

Összefoglalva, a duguláselhárító szakembereink a legjobb minőségű eszközökkel és gépekkel dolgoznak, hogy hatékonyan és tisztán elvégezzék a duguláselhárítást. Ha duguláselhárításra van szüksége, bátran forduljon hozzánk, és garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megoldjuk a problémáját.

Szolgáltatásaink:

Szolgáltatásaink közé tartozik a beltéri és kültéri lefolyórendszerek tisztítása, a WOMA duguláselhárítás és csatorna mosatás, az esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása, a fertőtlenítés csatornatisztítás után, valamint a hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása. Emellett vállalunk vízvezeték szerelést és fűtésszerelést Budapesten, valamint csatorna kamerázást is.

Tudjuk, hogy minden ügyfél előre szeretné tudni, hogy mekkora összegre számíthat, ezért az árakról bővebb információt talál a honlapunkon. A pontos munkadíjat azonban csak a telefonos megkeresést követően tudjuk meghatározni.

A duguláselhárítást hétfőtől vasárnapig végzünk, és vállaljuk a duguláselhárítást lakáson belül és épületen kívül egyaránt. A honlapunk további oldalain megtudhat mindent a dugulások kialakulásáról, és tanácsokat kaphat az otthoni duguláselhárítás fortélyairól is.

Ha duguláselhárításra van szüksége Budapesten, akkor mi vagyunk az Önök szolgálatában. Garanciát vállalunk, hogy a lehető leggyorsabban és legolcsóbban, fix árakon és járulékos költségek nélkül elvégezzük a duguláselhárítást. Ne habozzon, hívjon minket, és mi egy órán belül ott leszünk, hogy megoldjuk a problémáját!


Több okból is érdemes minket választania, ha duguláselhárításra van szüksége.

Először is, profi duguláselhárító szakembereink magasan képzettek és tapasztaltak, és minden szükséges eszközzel és technikával rendelkeznek a dugulások hatékony és tiszta elhárításához. Csapatunk mindig pontosan és megbízhatóan dolgozik, hogy minél hamarabb megoldást találjon a problémájára.

Másodszor, vállaljuk a bontás nélküli duguláselhárítást, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az épülete vagy lakása károsodása miatt. Minden munkánkat a lehető legtisztább és leghigiénikusabb módon végezzük el.

Harmadszor, vállaljuk a duguláselhárításra 30 napos garanciát, ami azt jelenti, hogy ha a dugulás rövid időn belül újra jelentkezik, akkor újra elvégezzük a munkát, teljesen ingyen.

Negyedszer, rugalmasak vagyunk, és minden nap, hétfőtől vasárnapig, 24 órában elérhetőek vagyunk. Ha bármikor szüksége van ránk, csak hívjon minket, és mi rövid időn belül a helyszínre érkezünk.

Összefoglalva, ha duguláselhárításra van szüksége, akkor minket válasszon. Profi szakembereink garantálják a dugulás hatékony és tiszta elhárítását, bontás nélkül dolgozunk, és vállalunk 30 napos garanciát a munkára. Ne habozzon, hívjon minket, és mi a lehető leghamarabb megoldjuk a problémáját!


Duguláselhárítás Árak

Az árak tájékoztató jellegűek, és az adott szolgáltatás munkaigényétől és nehézségétől függően változhatnak. A pontos munkadíjat csak a telefonos megkeresést követően tudjuk meghatározni.

Minden esetben az árak fixek, járulékos költségek nélkül értendőek, így Ön mindig pontosan tudni fogja, milyen költségekre számíthat.

Az árakban benne foglaltatik a munkadíj, a szakember kiszállási díja, az eszközhasználat és az általános költségek.

A duguláselhárítás árai változóak lehetnek a munka időtartamától és nehézségétől függően. Ha bármilyen további kérdése van az árakkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, és örömmel válaszolunk minden kérdésére.

Természetesen, a duguláselhárítás árai az alábbiak szerint alakulnak:

 • Kézmosó duguláselhárítás: 20.000 Ft-tól
 • Zuhany duguláselhárítás: 20.000 Ft-tól
 • Mosogató duguláselhárítás: 20.000 Ft-tól
 • Összefolyó duguláselhárítás: 20.000 Ft-tól
 • WC duguláselhárítás: 25.000 Ft-tól
 • Darálós WC duguláselhárítás: 25.000 Ft-tól
 • Fővezeték duguláselhárítás: 30.000 Ft-tól
 • WOMA duguláselhárítás: 40.000 Ft-tól
 • Kamerás csatornavizsgálat: 40.000 Ft-tól
 • Csatorna nyomvonal meghatározás: 35.000 Ft-tól
 • Az árak fixek, járulékos költségek nélkül értendőek, és az adott szolgáltatás munkaigényétől és nehézségétől függően változhatnak.

Az árakban benne foglaltatik a munkadíj, a szakember kiszállási díja, az eszközhasználat és az általános költségek. A pontos munkadíjat csak a telefonos megkeresést követően tudjuk meghatározni. Ha további kérdései vannak az árakkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

20 m felett egyedi árszabás ezért az árak változhatnak.


További praktikák:

Só és szódabikarbóna: Keverjünk össze egy fél csésze sót és egy fél csésze szódabikarbónát, majd öntsük a keveréket a lefolyóba. Ezután öntsünk rá fél csésze ecetet, majd azonnal fedjük le a lefolyót egy szivacs vagy egy tányér segítségével. Hagyjuk hatni 10-15 percig, majd öblítsük le forró vízzel.

Kézi lefolyótisztító: Vegyünk egy hajtogatott drótot, végénél hajtsuk be kis hurokká, majd óvatosan nyomjuk be a lefolyóba. Forgassuk a drótot, majd húzzuk ki óvatosan. Ismételjük meg, amíg a lefolyó tisztának tűnik.

Porszívó: Ha van otthon porszívónk, akkor az is segíthet a dugulás eltávolításában. Állítsuk a porszívót a lefolyó fölé, majd az alacsonyabb teljesítményre állítva próbáljuk meg kiszívni a dugulást.

Forró víz: Egyszerű módszer a dugulások megszüntetésére, ha csak egy enyhe dugulásról van szó. Öntsünk forró vizet a lefolyóba, majd hagyjuk hatni 10-15 percig, majd öblítsük le hideg vízzel.

Fontos azonban, hogy a nagyon makacs dugulások esetén ne próbálkozzunk otthoni megoldásokkal, mert ezek csak súlyosbíthatják a problémát. Inkább forduljunk szakemberhez, hogy azok a megfelelő eszközökkel és módszerekkel tudják megszüntetni a dugulást.