Duguláselhárító árak Villanybojler szerelés Ariston Velis Evo 100 villanybojler

Ariston Velis Evo 100 villanybojler

Ariston Velis Evo 100 villanybojlerrel kapcsolatban! A következő leírást tudom önnek át adni.

 • Kapacitás: 100 liter
  Elhelyezés: Függőleges vagy vízszintes
  Teljesítmény: 1,5 kW
  Feszültség: 230 V
  Felfűtési idő (45°C-ra): 2 óra 50 perc
  Max nyomás: 8 bar
  Max víz hőmérséklet: 80°C
  Bekötő csonkok mérete: 1/2″
  Bekötő csonkok közötti osztástávolság: 408 mm
  Elektromos védettség: IPX4 IP


Az Ariston Velis Evo 100 literes villanybojler kiválóan alkalmas nagyobb méretű lakásokban, családi házakban vagy kisebb üzlethelyiségekben való használatra. A 100 literes kapacitása elegendő lehet egy család számára, és a fűtési idő is elfogadható, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem fognak sokáig várni, amíg a víz meleg lesz.

Az IPX4 IP elektromos védettség azt jelenti, hogy a bojler védett az eső vagy fröccsenő víz ellen, és biztonságosan használható beltéri és kültéri környezetben is.


Az Ariston Velis Evo 100 kiváló minőségű elektromos vízmelegítő, amelynek számos előnye van az otthoni melegvíz-ellátáshoz. Ebben a rövid összefoglalóban áttekintem a készülék főbb jellemzőit és funkcióit, hogy jobban megismerd a terméket.

Az Ariston Velis Evo 100 kompakt kialakítású, így könnyen telepíthető bármilyen helyiségben. Az intelligens energiahatékonysági rendszer optimalizálja az energiafelhasználást, hogy csökkentse a költségeket és a környezeti hatásokat. Az ECO EVO funkció lehetővé teszi a melegvíz előállításának optimalizálását, így akár 20%-kal is csökkenthető a villanyszámla.

Az Ariston Velis Evo 100 adaptív termosztáttal és öntanuló technológiával rendelkezik, amely automatikusan beállítja a kívánt hőmérsékletet, így mindig megbízhatóan és kényelmesen használhatod a készüléket.

A készülék számos biztonsági funkcióval rendelkezik, többek között a túlmelegedés védelemmel és az elektromos feszültség védelemmel, amelyek biztosítják a biztonságos és zavartalan működést. Az intelligens hőmérséklet-szabályozás pedig biztosítja a folyamatos melegvíz-ellátást akkor is, ha az elektromos áram vagy a víznyomás időlegesen megszakad.

Az Ariston Velis Evo 100 kiváló minőségű és tartós anyagokból készül, így biztos lehet abban, hogy hosszú élettartama lesz.

Az Ariston Velis Evo 100 egy kiváló minőségű és intelligens villanybojler, amely ideális otthoni melegvíz-ellátáshoz. Ha további kérdése van, ne habozzon megkérdezni!


Az Ariston Velis Evo vízmelegítő multi-pozíciós telepítési lehetőségeiről!

Az, hogy a Velis Evo lehetővé teszi a vízszintes és függőleges telepítést, nagyon előnyös lehet azok számára, akiknek kevés hely áll rendelkezésre otthonukban. Az ilyen sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a felhasználók kihasználják a rendelkezésre álló teret, és minden helyzetben biztosítsák a melegvíz-ellátást.

Ariston dizájn

Az elegáns kialakítás mellett, amely szintén előnyös lehet az otthoni környezetben, az Ariston Velis Evo kiváló minőségű anyagokból készül, és hosszú élettartamra tervezték. Ennek eredményeként a termék megbízhatóan fog működni hosszú távon is, ami különösen fontos egy olyan eszköz esetében, mint egy vízmelegítő.

Evo 100 telepítése 

Összességében az Ariston Velis Evo multi-pozíciós telepítési lehetőségei és kiváló minősége lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a lehető legjobb módon használják ki az otthonukban rendelkezésre álló helyet, miközben biztosítják a megbízható és kényelmes melegvíz-ellátást.

Az Ariston Velis Evo 100 főbb jellemzői:

 • Kapacitás: 100 liter
  Teljesítmény: 1,5 kW
  Feszültség: 230 V
  Felfűtési idő (45°C-ra): 2 óra 50 perc
  Max nyomás: 8 bar
  Max víz hőmérséklet: 80°C
  Bekötő csonkok mérete: 1/2″
  Bekötő csonkok közötti osztástávolság: 408 mm
  Elektromos védettség: IPX4 IP

Az Ariston Velis Evo 100 egy nagy kapacitású elektromos vízmelegítő, amely képes biztosítani a megbízható és kényelmes melegvízellátást a háztartásban. A 1,5 kW-os teljesítményének köszönhetően gyorsan felfűti a vízet, a maximális nyomása 8 bar, a maximális vízhőmérséklete pedig 80°C.

A Velis Evo 100 tökéletesen alkalmas a napi melegvíz-szükségletek kielégítésére, és számos funkcióval rendelkezik, mint például az ECO EVO energiahatékony rendszer, amely optimalizálja az energiafelhasználást, így akár 20%-kal is csökkenthető a villanyszámla. A készülék adaptív termosztátja és öntanuló technológiája automatikusan beállítja a kívánt hőmérsékletet, így mindig megbízhatóan és kényelmesen használhatod a készüléket.

Az Ariston Velis Evo 100 tartós és kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Ezen kívül a Velis Evo 100 számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, mint például a túlmelegedés védelem és az elektromos feszültség védelmi rendszerek, amelyek biztosítják a biztonságos és zavartalan működést.

Összefoglalva, az Ariston Velis Evo 100 egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony elektromos vízmelegítő, amely képes kielégíteni a háztartások melegvíz-szükségleteit, és számos funkcióval és biztonsági intézkedéssel rendelkezik a kényelmes és biztonságos használat érdekében.


Az “IPX4 IP” az elektromos védettségi osztályok egyikét jelenti. Az IP (Ingress Protection) osztályok a készülékek védelmét jelölik az általuk keltett környezeti hatásokkal szemben. Az IP osztályok az IEC 60529 szabvány alapján kerülnek meghatározásra.

IPX4 IP jelentése,

Az IPX4 IP jelentése, hogy az Ariston Velis Evo 100 elektromos védettségi szintje IPX4, ami azt jelenti, hogy a készülék védett a cseppálló víz ellen, amely 45 fokos szögből érkezik. Az “IP” utáni második “IP” pedig azt jelzi, hogy a készülék további védettségi szintekkel is rendelkezik, de a pontos specifikációk nem ismertek az adott eszköz esetében. Az elektromos védettség fontos szerepet játszik a biztonságos működésben, és a készülék használatához fontos, hogy megfelelően védett legyen a környezeti hatásokkal szemben.