Duguláselhárító árak Villanybojler szerelés Ariston evo 80 boler csere szálítás

Ariston evo 80 boler csere szálítás

Kedves Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásunk iránt. Az általunk nyújtott teljes körű cserére vonatkozó ajánlatunk az alábbiakat tartalmazza:

 • Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler ára: 110 000 Ft
  Új villanybojler házhoz szállítása: ingyenes
  Régi villanybojler leszerelése: 0 Ft
  Új villanybojler felszerelése: 20 000 Ft
  Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek: 10 000 Ft
  Meglévő elektromos csatlakozás bekötése: 10 000 Ft
  Bojler beüzemelése: 15 000 Ft
  Régi bojler elszállítása: 15 000 Ft
  Az összesített ár: 185 000 Ft.

Az árak tájékoztató jellegűek, és az esetleges változás jogát fenntartjuk.

Az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler összetéveszthetetlen olasz designnal rendelkezik, és gyors vízmelegítő technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a víz gyorsabban melegedjen fel, és az Eco Evo funkcióval rendelkezik, amely megjegyzi a felhasználó napi szokásait.

Reméljük, hogy az ajánlatunk megfelel az igényeinek. Amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel,

Az Ön szolgáltatója.

Ariston evo 80 boler szerelési utmutató.

Ha teljes körű cserére van szükség, akkor először is le kell kapcsolni az áramellátást és a vízforrást. Ezután következik a régi villanybojler eltávolítása. Általában van egy csőrendszer, amely összeköti a bojlert a vízvezeték-hálózattal, és egy elektromos kábel, amely a bojlert az áramforráshoz kapcsolja. Először a csöveket kell eltávolítani, majd az elektromos kábelt. Ha a bojler csavarokkal van rögzítve, akkor ezeket is eltávolítani kell.

Az új bojler beszerelése előtt ellenőrizni kell, hogy a mérete és az elektromos követelményei megfelelnek-e a helyi előírásoknak és a ház rendszerének. Az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler esetében a fali felszereléshez speciális fali konzol szükséges, amelynek biztosítania kell, hogy a bojler stabilan rögzítve legyen. Ügyelni kell arra, hogy a bojler súlyát a fali konzol biztonságosan elbírja.

A bojler csöveit a vízvezetékhez kell csatlakoztatni. Az új bojlerhez általában tartoznak az ehhez szükséges csatlakozók. Ügyelni kell arra, hogy a csövek megfelelően legyenek rögzítve, és hogy ne legyenek túl szorosan meghúzva, hogy ne okozzanak kárt a bojlerben.

Az elektromos kábeleket szintén csatlakoztatni kell az új bojlerhez, és meg kell győződni arról, hogy a bekötés megfelelően történt. Az áramforrás visszakapcsolása előtt ügyelni kell arra, hogy a bekötések helyesen legyenek elvégezve, és hogy a bojler elektromos árammal történő használata biztonságos legyen.

Az utolsó lépés a bojler újra csatlakoztatása az áramforráshoz és a vízvezetékhez. Miután ez megtörtént, meg kell győződni arról, hogy a bojler megfelelően működik, és hogy nincsenek-e szivárgások a csöveknél.

Remélem, ez segített! Ha további kérdéseid vannak, ne habozz megkérdezni.