Duguláselhárító árak Uncategorized A falra szerelt wc tartályok előnyei.

A falra szerelt wc tartályok előnyei.

A falra szerelt wc tartályok előnyei közé tartozik, hogy a látványosabb megjelenésükkel és a kevesebb helyigényükkel modernebb és letisztultabb kinézetet kölcsönöznek a fürdőszobának. A tartály elhelyezése a falban pedig könnyebb takarítást tesz lehetővé, mivel az aljánál nincs olyan hely, ahová kosz és piszok szorulhat. Emellett a falra szerelt wc tartályoknál az öblítési mennyiség állítható, így lehetőség van a vízfelhasználás csökkentésére is.

Az alacsonyra szerelt falra szerelt wc tartályok jellemzően kisebb helyen is elférnek, és könnyebb a hozzáférésük is. Ugyanakkor a magasra szerelt tartályoknál kevesebb csatornázási probléma merülhet fel, mivel a gravitáció hatására erősebb az öblítés.

A falra szerelt wc tartályok esetében a javítási és karbantartási munkálatokhoz általában szakemberre van szükség, mivel a tartály elhelyezkedése miatt nehezebben hozzáférhetőek, és a falat is bontani kell hozzájuk. Azonban a tartály magas minősége és hosszú élettartama miatt a befektetett költség hosszú távon megéri.

Dömötör wc tartály

A Dömötör wc tartályok a magas beépítésű öblítőtartályok közé tartoznak, és fő feladatuk a víztakarékosság biztosítása. Az újabb modellek esetében lehetőség van a vízmennyiség beállítására, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tetszőleges vízmennyiséget engedjenek ki a szelep meghúzásával. Az öblítőgombok mindkét oldalon elhelyezkednek, így a jobb- és balkezes felhasználók számára is kényelmes használatot biztosítanak.

A Dömötör wc tartályok egyszerűen szerelhetőek és az alkatrész utánpótlása is gyorsan és könnyen történik. Az alkatrészek könnyen beszerezhetőek, így a tartály javítása vagy karbantartása esetén nem kell sokáig várni a szükséges alkatrészekre. Emellett a Dömötör wc tartályok strapabíróak és hosszú élettartamúak, így a befektetett költség hosszú távon megéri.

Geberit AP 110 wc tartály

A Geberit AP 110 alacsonyra szerelhető falon kívüli öblítőtartály magas minőségi színvonalának és megbízhatóságának köszönhetően népszerű választás a háztartások és közösségi épületek számára. A tartály alacsonyra szerelhető, ami lehetővé teszi a csészék magasabb elhelyezését és a jobb ergonómiát. A tartály csendes működése mellett rendelkezik megállítható öblítéssel, valamint közvetlenül a WC mögé is szerelhető. A vízcsatlakozás a bal, a jobb oldalon vagy rejtve is elhelyezhető. A tartály további előnye a páralecsapódás elleni védelem, valamint az öblítővíz-mennyiség beállítási tartományának 6-9 liter közötti választéka. A tartályhoz tartozó műszaki adatok között szerepel a töltési idő 3 bar víznyomásnál, az öblítővíz-mennyiség gyári beállítása 9 liter, valamint a víznyomás tartománya 0,5-10 bar közötti.
Jellemzők:

Halk működés
Megállítható öblítés
Közvetlenül a wc mögé szerelhető
Vízcsatlakozás balról, jobbról vagy rejtve
Páralecsapódás elleni védelem
Műszaki adatok:
Öblítővíz-mennyiség beállítási tartománya 6 / 9 l
Működtető erő az öblítés stop nyomógomb kezeléséhez < 17 N
Működtető erő < 17 N
Töltési idő (9 l) 3 bar víznyomásnál 50 s
Öblítővíz-mennyiség gyári beállítása 9 l
Víznyomás tartomány 0,5-10 bar

Geberit 116 alacsonyra szerelhető falon kívüli öblítőtartály

A Geberit öblítőtartályok az évek során a minőségi kivitel és a megbízhatóság ötvözésével váltak népszerűvé a felhasználók körében. A Geberit AP 116 öblítőtartály tökéletes választás lehet, ha Ön jó minőségű terméket szeretne megfizethető áron vásárolni.

A Geberit AP 116 alacsonyra szerelhető falon kívüli öblítőtartály egy kétmennyiséges öblítési rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a víztakarékosság maximalizálását. A tartály formatervezése egyedinek mondható, kifejezetten stílusos, így esztétikai szempontból is megfelel a legtöbb vevő igényeinek.

A Geberit AP 116 öblítőtartály szuper halk öblítéssel és gyors visszatöltéssel rendelkezik, és a szilikon gyűrűk alkalmazásával a probléma mentes működési idő a többszörösére nőtt. Az öblítő tartály alacsony zajkibocsátással rendelkezik, így nem zavarja meg a nyugalmat a használat során.

A Geberit AP 116 közvetlenül a WC mögé szerelhető, és a vízcsatlakozás lehet balról, jobbról vagy akár rejtve is. A tartály páralecsapódás elleni védelemmel van ellátva, így a nedvesség és a penész képződése nem jelent problémát.

Az öblítőtartály öblítővíz-mennyiségének gyári beállítása 6 és 3 liter között változik. A nagyobb öblítéshez szükséges működtető nyomóerő kevesebb, mint 20 N, a kisebb öblítéshez szükséges működtető nyomóerő ugyancsak kevesebb, mint 20 N. A víznyomás tartománya 0,5 és 10 bar között változik, és a 6 literes tartály 3 bar víznyomásnál 35 másodperc alatt tölti fel.

Összességében, a Geberit AP 116 alacsonyra szerelhető falon kívüli öblítőtartály jó választás lehet azoknak, akik minőségi és megbízható terméket keresnek megfizethető áron. A tartály kétmennyiséges öblítési rendszere lehetővé teszi a vítakarékos wc tartály.

Az új kétmennyiséges öblítési rendszerrel ellátott Geberit AP 116 öblítőtartály egyedülálló a piacon a maga kategóriájában. A nagyobb víztakarékosság érdekében az öblítési mennyiség beállítása 6 és 3 liter között szabadon állítható. Ez lehetővé teszi, hogy akár több tízezer liter vizet is megspóroljunk évente.

A Geberit AP 116 falon kívüli öblítőtartály közvetlenül a wc mögé szerelhető, és balról, jobbról vagy akár rejtve is csatlakoztatható a vízvezeték hálózatra. A tartály szilikon gyűrűkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a hosszú távú problémamentes működést.

A Geberit AP 116 wc tartály előnyei.

A tartály rendkívül alacsony zajkibocsátással működik, és a páralecsapódás elleni védelemmel is rendelkezik. A töltési idő a nagyobb víznyomású hálózatokon is csak 35 másodperc, ami rendkívül gyorsnak mondható.

Összességében a Geberit AP 116 falon kívüli öblítőtartálya megbízható és energiatakarékos megoldást jelent a wc-k öblítéséhez. Az egyedülálló kétmennyiséges öblítési rendszerének köszönhetően jelentősen csökkenthető a vízfogyasztás, miközben a tartály csendes és hatékony működést biztosít.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük